Velkommen til årets julegave idé! Julegaver kan byttes til og med d. 31. Januar 2020

Privatlivspolitik

Nordiske ApS indsamler oplysninger om besøgende ved brug af såkaldte cookies, eller ved at brugerne selv afgiver deres oplysningerne på siden.
Ifølge lovgivningen er Nordiske ApS forpligtet til at beskytte og respektere brugernes privatliv. I det efterfølgende fremgår vores privatlivspolitik. Nordiske ApS anbefaler at enhver bruger af siden læser nedenstående privatlivspolitik omhyggeligt.
Personlig data betyder alle former for informationer, der vedrører en menneskelig person som i denne sammenhæng udgør et datasubjekt. Personlig data vedrører alle informationer, der kan bruges til at beskrive eller konkludere noget vedrørende din identitet, for eksempel dit navn, dit telefonnummer, din adresse eller e-mailadresse.
Statistisk data, der for eksempel bliver indsamlet, når du besøger hjemmesiden, og som ikke vedrører dig som menneskelig person, er ikke inkluderet i definitionen af personlig data.
  
Hvilke oplysninger bliver indsamlet?
Hvis brugeren vælger at foretage individuelle køb på nordiskeshop.dk kan der indsamles nogle eller alle de personlige oplysninger, der fremgår nedenfor.
 
Fulde navn
E-mail adresse
Telefonnummer
Adresse

Alle andre oplysninger, som brugeren afgiver ved enhver interaktion med Nordiske ApS.
Oplysninger som brugeren afgiver når denne kontakter Nordiske ApS.
Oplysninger som brugeren afgiver til statistiske formål o. lign., i forbindelse med vurderinger, anmeldelser og andre indlæg på nordiskeshop.dk, selvom brugeren ikke er forpligtet til at besvare sådanne.
Oplysninger om brugerens besøg på nordiskeshop.dk, herunder, men ikke begrænset til, trafikdata, lokaliseringsdata og anden kommunikationsdata.
 
Hvad bliver de indsamlede oplysninger brugt til? 
De oplysninger som indsamles af Nordiske ApS bruges til at gennemføre betaling i forbindelse med køb, samt for at kontrollere, at de afgivne betalingsoplysninger er gyldige.
Derudover til at sikre, at indholdet på nordiskeshop.dk præsenteres på den mest effektive måde for brugeren og til at give brugeren de tilbud, nyheder, information, produkter eller tjenester, brugeren anmoder om, eller som Nordiske ApS mener kan interessere den pågældende bruger, hvor brugeren har afgivet samtykke til at blive kontaktet til sådanne formål.
Oplysningerne anvendes også til at gennemføre undersøgelser med henblik på at forbedre brugerens interaktion med Nordiske ApS og til at give brugeren besked om ændringer i Nordiske ApS service.
 
Ip-adresser 
Nordiske ApS kan indsamle oplysninger om brugerens computer, herunder eventuelt brugerens IP-adresse, operativsystem og browsertype, for systemadministration. Dette er statistiske oplysninger til brug for at klarlægge brugernes handlinger og mønstre, og har ikke til formål at identificere en enkeltperson.
 
Hvor opbevares brugernes personlige oplysninger? 
Ifølge persondataloven skal brugerenes personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
 
Hvem kan få oplysningerne udleveret? 
Brugerens personlige oplysninger kan videregives i følgende tilfælde:
Såfremt Nordiske ApS sælger eller køber en virksomhed eller aktiver, i hvilket tilfælde Nordiske ApS kan videregive brugerens personlige oplysninger til den potentielle sælger eller køber af en sådan virksomhed eller aktiver.
Såfremt Nordiske ApS er forpligtet til at videregive brugerens personlige oplysninger for at overholde en retlig forpligtelse, eller for at håndhæve eller anvende vores Almindelige Betingelser. Dette omfatter udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på beskyttelse mod svindel o. lign.
Nordiske ApS kan også videregive personlige oplysninger til en databehandler, med henblik på at denne udfører tjenester på vores vegne. F.eks. i forbindelse med infrastruktur og it-services, processen omkring kredit- og betalingskort transaktioner, i forbindelse med kundeservice, indkassering af skyldige fakturaer, for at analysere og forbedre data og processer samt i forbindelse med kundeundersøgelser. Databehandler er i denne forbindelse ikke berettiget til at bruge eller videregive brugernes personlige oplysninger til andet formål end for at kunne udføre ovenstående arbejdsopgaver.
 
Nyhedsbreve
Nordiske ApS tilbyder dig at abonnere på et gratis nyhedsbrev.
Nordiske ApS anvender Mailchimp, en service udbudt af The Rocket Science Group, LLC, 512 Midler Street, Ste 404 Atlanta, GA 30318, til at sende nyhedsbrevene ud. Hvis du selv vælger at skrive dig op til nyhedsbrevet, opbevarer vi dit navn og din e-mailadresse, indtil du selv afmelder dig nyhedsbrevet. Derudover opbevarer vi din IP-adresse og tidspunktet for registrering for at sikre os mod misbrug af dine personlige data.
Din e-mailadresse er den eneste information, vi skal bruge for at kunne sende nyhedsbrevet til dig. Alle andre informationer er frivillige.
Du kan tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet på et hvilket som helst tidspunkt. Dette kan du gøre via Mailchimp eller ved at sende en mail til hej@nordiskeshop.dk eller ved at kontakte os på en hvilken som helst måde. Informationer, som du opgiver til os, vil ikke blive delt med tredjepart, og dine data slettes, når du tilbagekalder dit samtykke.
 
Cookies
Cookies er små filer, der er gemmes, og som omhandler den specifikke databehandlingsmaskine, du anvender samt de indstillinger og data, der er nødvendige for udvekslingen af informationer med vores system via din browser. Cookies kan ikke udføre nogen programmer eller overføre virus til din computer. De anvendes for at gøre vores overordnede online tilbud mere brugervenligt og effektivt.
Der er to forskellige former for cookies, som Nordiske ApS anvender:
Session Cookies: som slettes, når du lukker din browser (dvs. ved afslutningen af en session)
Midlertidige/permanente cookies:  som gemmes i en længere periode eller permanent på dit databehandlingsapparat. Opbevaring af disse cookies hjælper os med at designe vores hjemmeside og gør det nemmere for dig at bruge den. For eksempel ved at gemme specifikke inputs så du ikke behøver at indtaste dem igen.
Du kan slette cookiesne i din browsers sikkerhedssettings på et hvilken som helst tidspunkt, og du kan tilpasse dine browsersettings i overensstemmelse med dine ønsker. Hjælpefunktionen i menuen på din browser vil som regel vise dig, hvordan du kan afvise nye cookies og slette gamle cookies. Hvis du vælger at gøre dette, er det ikke sikkert, at du kan anvende alle de tilbud, vores hjemmeside har.
 
Webanalyse med Google Analytics
Nordiske ApS anvender Google Analytics, en webanalyse service, der udbydes af Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (‘Google’). Google Analytics bruger cookies til at analysere hjemmesider for at forstå forbrugeradfærd på disse. Informationerne, som genereres via disse cookies, overføres til en Google server i USA og opbevares der. Din IP-adresse bliver forkortet, inden der analyseres på forbrugeradfærd på en sådan måde, at der ikke kan drages konklusioner om din identitet. Til det formål anvender Google Analytics ’anonymizelp’ koden for at sikre den anonymiserede indsamling af IP-adresser.
Google vil anvende informationer indsamlet via cookies til at analysere din anvendelse af hjemmesiden, samle rapporter om hjemmesideaktiviteter på vegne af websitets ejere og for at kunne yde yderligere services associeret med hjemmesider og internettet.
Som beskrevet ovenfor er det muligt for dig at konfigurere din browser på en sådan måde, at den afviser cookies. Du kan også vælge at forhindre, at Google indsamler og anvender data, der indsamles via cookies i relation til anvendelsen af denne hjemmeside ved at downloade og installere dette browser plug-in.
Som et alternativ til dette eller når du anvender en browser fra en mobiltelefon, kan du aktivere en opt-out cookie for at forhindre fremtidig indsamling af data af Google Analytics på denne hjemmeside. (Opt-out virker kun I browseren og for domænet.). Hvis du sletter dine cookies i den browser, skal du klikke på linket igen.
Du kan finde mere information om Google og dataprivatliv under overblik over dataprivatliv.  Og under Data privacy policy.
 
Social plug-ins
Facebook er et socialt netværk drevet af Facebook Ireland Limited (Hanover Reach 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Ireland). Facebook-funktioner kan genkendes ved Facebook-logoet. Afhængig af funktionen kan der forekomme yderligere information (fx ’Del’, ’Synes godt om’).
Når en Nordiske ApS side indeholder en Facebook-knap, og du klikker på denne knap, etablerer din browser eller applikation en direkte forbindelse til Facebooks servere, og knappen til den specifikke funktion loades derfra. Ved at gøre det skal den information, som den respektive Nordiske ApS -side har fået adgang til, transmitteres til Facebook.
 
En undtagelse er dog, når du besøger en side, hvor Nordiske ApS anvender et Facebook-plugin med det formål at vise seneste aktivitet på Facebook på Nordiske ApS -side. I det tilfælde vil din browser eller applikation etablere en direkte forbindelse til Facebooks servere.
Hvis du samtidigt er logget ind som bruger på Facebook, er det muligt, at den besøgte side kan allokeres til din profil på Facebook. Hvis du klikker på integrerede Facebook-knapper for derefter at logge ind på Facebook (eller hvis du allerede er logget ind), kan den information som blev ’synes godt om’ eller ’anbefalet’ offentliggøres på Facebook på din profil og din tidslinje i en forkortet udgave. Facebook kan dermed indsamle og gemme yderligere brugerdata, hvis anvendeligt. Det er derfor muligt for Facebooks brugerprofiler at skabe mere, end hvad du selv offentliggør på Facebook.
 
Rettigheder 
Brugeren har ret til at bede Nordiske ApS om ikke at behandle dennes personlige oplysninger til markedsføringsformål. Nordiske ApS vil normalt anmode brugeren om samtykke, såfremt Nordiske ApS agter at anvende brugerens personlige oplysninger til sådanne formål, eller såfremt Nordiske ApS har til hensigt at videregive brugerens oplysninger til nogen tredjepart til sådanne formål. Brugeren kan udøve sin ret til at forhindre en sådan behandling ved at markere visse felter på de formularer, Nordiske ApS bruger til at indsamle personlige oplysninger. Brugeren kan også udøve retten til enhver tid ved at kontakte Nordiske ApS. 
Siden kan, fra tid til anden, indeholde links til og fra hjemmesider i vores partnernetværk, annoncører og partnere i øvrigt. Såfremt brugeren følger et link til nogen af disse hjemmesider, skal Nordiske ApS understrege, at disse hjemmesider har hver deres egen privatlivspolitik samt at Nordiske ApS ikke påtager sig noget ansvar eller erstatningsansvar for disse politikker.
 
Adgang til oplysninger
Brugeren har ret til at få adgang til oplysninger indhentet om denne. Brugeren har ret til at få at vide, hvilke personlige oplysninger Nordiske ApS har om brugeren og til at korrigere eventuelle fejl i oplysningerne.
Hvis Nordiske ApS behandler personlige oplysninger om brugeren, gives denne i givet fald information om:
 Hvilke oplysninger der behandles.
Den kilde, hvorfra de blev indsamlet.
Hvorfor behandlingen finder sted.
Til hvilke modtagere eller grupper af modtagere af oplysninger videregives.
Spørgsmål vedrørende ovenstående bedes fremsendt til hej@nordiskeshop.dk.

VIND et gavekort på 500,- kr.

Tilmeld dig, og være med i konkurrencen om et gavekort til nordiskeshop.dk! Der trækkes en ny vinder hver måned.
Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev som udkommer en gang om måneden.